Spinnenwebtoestel, variant 1

Robinia klimtoestel met diverse looponderdelen.
Niet op voorraad
Art. Nr.
ZWEB2121-01
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. ZWEB2121-01
Korte Omschrijving Robinia klimtoestel met diverse looponderdelen.
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 64.86

Robinia spinnenwebtoestel

Het Robinia spinnenwebtoestel is een uitdagend en multifunctioneel klimtoestel voor jonge schoolkinderen. Het toestel, met een Robinia houten frame, bestaat uit verschillende klimonderdelen. Kinderen kunnen zich via verschillende kanten naar het spinnenweb klimmen in het midden van het toestel.

Specificaties Robinia spinnenwebtoestel

Het Robinia spinnenwebtoestel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. Het toestel is ongeveer drie meter hoog. De staanders van het speeltoestel zijn gemiddeld 17 centimeter dik.

De valhoogte van het klimtoestel is 141 centimeter. Dit toestel kan dus geplaatst worden op een goed verzorgde grasmat. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over het Robinia spinnenwebtoestel?

Heb je vragen over het Robinia spinnenwebtoestel? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!