Driehoek schaduwdoek, klein

Robinia staanders met een klein tarp van 3,6x3,6x3,6 meter.
Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ3901
Zo laag als € 469,00
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ3901
Korte Omschrijving Robinia staanders met een klein tarp van 3,6x3,6x3,6 meter.
Materiaalgroep Robinia
Leeftijdsgroep Dreumes, Peuter, Kleuter, Schoolkind, Puber, Volwassene
Hoogte toestel (cm) 260
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Driehoek schaduwdoek, klein

Driehoek schaduwdoek

Het nesling schaduwdoek, ook wel tarp genoemd, kan toegepast worden voor alle leeftijden. Bij het schaduwdoek, dat tussen Robinia staanders wordt opgehangen, zit een eenvoudig bevestigingssysteem waardoor het doek gemakkelijk zonder geereedschap (tijdelijk) verwijderd kan worden. Ook is het mogelijk om het schaduwdoek te bevestigen aan bijvoorbeeld een muur. Het kleine driehoek schaduwdoek is een goede aanvulling op tuin en terras, maar ook zeker geschikt voor bijvoorbeeld speelplaatsen of zithoeken. Kinderen kunnen met een schaduwdoek op warme dagen fijn buiten spelen. 

Specificaties klein driehoek schaduwdoek

Het kleine driehoek schaduwdoek met een afmeting van 3,6x3,6x3,6 meter wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk robinia assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van het schaduwdoek zijn ruim tweeënhalf meter hoog en gemiddeld 17 centimeter dik.

Het doek heeft een open structuur en is daardoor water- en winddoorlatend. Dit geeft de mogelijkheid om het schaduwdoek het hele seizoen van maart tot en met september te laten hangen. De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over de schaduwdoeken?

Heb je vragen over het driehoek schaduwdoek? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!