Boter-kaas-en-eieren spelpaneel

Robinia spelpaneel met het boter-kaas-en-eieren spel.

Levertijd in overleg
Art. Nr.
IJ2030A
Zo laag als € 1.043,00
Specificaties
Meer informatie
Art. Nr. IJ2030A
Leeftijdsgroep Peuter, Kleuter, Schoolkind
Materiaalgroep Robinia
Hoogte toestel (cm) 146
Breedte vrije ruimte (cm) 315
Lengte vrije ruimte (cm) 212
Oppervlakte vrije ruimte (m2) 65
Type fundering Montage in de grond
Levertijd Levertijd in overleg

Robinia boter-kaas-en-eieren spelpaneel

Het Robinia boter kaas en eieren spel is een leuk speeltoestel waar kinderen samen mee kunnen spelen. Tussen de twee robinia staanders hangt een draaibaar boter kaas en eieren spelpaneel, gemaakt van hout. Door aan de schijven met de "x" en "o" te draaien kan samen het bekende spel gespeeld worden. De gekleurde paalkapjes maken het toestel nog speelser en duurzamer.

Specificaties Robinia boter-kaas-en-eieren spelpaneel

Het Robinia boter kaas en eieren spelpaneel wordt, net als de andere speeltoestellen in ons natuurlijk spelen assortiment, gemaakt van spintvrij Robinia hout. De staanders van het spelpaneel zijn ongeveer 1,45 meter hoog.

Dit spelpaneel heeft geen valhoogte, omdat het als niet beklimbaar wordt beschouwd. Het mag dus ook op tegels geplaatst worden! De PE paalkapjes zorgen ervoor dat inregenen op de kop niet mogelijk is, waardoor het hout, en dus het speeltoestel, langer mee gaat!

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze Robinia speeltoestellen worden in onze eigen fabriek in Dalfsen geproduceerd uit spintvrij Robinia hout, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Alle kopse delen worden standaard afgewerkt met PE in de kleuren groen, geel, rood of blauw.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 15 jaar!

Meer informatie over Robinia spelpanelen?

Heb je vragen over de Robinia spelpanelen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact ons op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!